Üniversitemiz programlarına 2020 YKS ile yerleşerek, e-devlet üzerinden elektronik kayıt yapan öğrencilerimizin dikkatine!

Üniversitemiz programlarına 2020 YKS ile yerleşerek, e-devlet üzerinden elektronik kayıt yapan öğrencilerimizin;

 COVID-19 küresel salgını nedeniyle; kayıt evraklarını kurumsal ( .......@trakya.edu.tr uzantılı) e-posta adreslerinden,

-Evrakların eksik olması durumunda/kargoda yaşanabilecek aksaklıklar ve kayıplar/evrakları teslim edecek kişinin evrakları zamanında teslim etmemesi vb. nedenlerle yaşanabilecek sorunlar nedeniyle sorumluluğun kendilerinde olduğunu ve

-Evrakları ne şekilde (iadeli taahhütlü posta/kargo/adını bildirdikleri kişi ile elden) göndereceklerini belirterek öncelikle kayıtlı olduğu okulun e-posta adresine,

-Daha sonra evraklarının asıllarını, 23 Ekim 2020 tarihine kadar e-postalarında belirttikleri şekilde kayıtlı oldukları okulun posta adresine göndereceklerdir.

-İsteyen öğrencilerimiz evraklarını 23 Ekim 2020 tarihine kadar elden de teslim edebilirler.

Öğrenci numarasını öğrenmek için :                    https://obs.trakya.edu.tr/inf06/

Kurumsal e-posta adresini öğrenmek için :         https://epostasorgu.trakya.edu.tr/

Kurumsal e-posta şifresini değiştirmek için :      https://sifresifirla.trakya.edu.tr/


Not: E- Devlet üzerinden kayıt yapan öğrencilerimizin ekte yer alan dilekçeyi doldurup imzaladıktan sonra dilekçede istenen evraklarla birlikte edbf@trakya.edu.tr adresine  elektronik olarak göndermeleri ve aynı zamanda dilekçe ve evrakların asıllarının da dilekçede belirtilen posta adresine posta veya kargo yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

Ek Dosyalar
Bu içerik 24.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 1953 kez okundu.