TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ ARKEOLOJİ BÖLÜMÜNDE ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

10 Ekim 2023 Salı günü saat 11.30’da 104 numaralı derslikte, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü’nde öğrenime başlayan birinci sınıf öğrencilerimizin uyumlarını kolaylaştırmak üzere yüz yüze oryantasyon programı gerçekleştirildi. Oryantasyon programına Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aslı Araboğlu, Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Daniş Baykan, Bölüm Başkan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Melike Zeren Hasdağlı ve Dr. Öğr. Üyesi Fuat Yılmaz, Prof. Dr. Başak Boz, Doç. Dr. İlkan Hasdağlı, Doç. Dr. Ergün Karaca, Öğr. Gör. Dr. Baki Demirtaş, Dr. Öğr. Üyesi Filiz Divarcı, Ar. Gör. Mert Uğur Kara, Ar. Gör. Gamze Üsküplü Akgül ve Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü birinci sınıf öğrencileri katıldı. Oryantasyon programı Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Daniş Baykan ve Ar. Gör. Mert Uğur Kara tarafından sunuldu. Sunumun ardından Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aslı Araboğlu söz aldı ve öğrencilere Fakültemize ilişkin bazı bilgiler aktardı.
Sunumun ardından Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğrenci Konsey Başkanı ve SKS Arkeoloji Topluluğu Başkanı söz alarak öğrencilere konsey ve toplulukla ilgili tanıtımlarını gerçekleştirdi. Tüm katılımcıların sohbet havasındaki son değerlendirmeleri ardından Trakya Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Kütüphanesi yeni öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi.
Bu içerik 31.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 133 kez okundu.