SANAT TARİHİ BÖLÜMÜ DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Sanat Tarihi Bölümü 28.02.2024 Çarşamba akşamı saat 19.00’da Dış Paydaş Toplantısı düzenledi. Çevrim içi olarak gerçekleşen toplantıda Edirne Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, Edirne İl Kültür Müdürlüğü, Edirne Anıtlar Kurulu, Edirne Olgunlaşma Enstitüsü, Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü, Ankara Polis Müzesi’nden temsilciler ile Trakya Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Hacı Bayram Veli Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi’nden akademisyenler katıldı. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Gülgün Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Güner’in üstlendiği toplantıda karşılıklı işbirliği imkânları, staj hareketliliği, bölüm müfredatının profesyonel yaşamdaki artıları-eksileri, lisansüstü programlar gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu ve gelecekteki çalışmalara ışık tutacak verimli sonuçlar elde edildi.

Bu içerik 04.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 138 kez okundu.