ÖNEMLİ DUYURU (KAYIT YENİLEME İŞLEMİ YAPMAYAN ÖĞRENCİLER HAKKINDA)

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Bahar Yarıyılında süresi içerisinde kayıt yenileme işlemlerini  yaptıramayan Edebiyat Fakültesi öğrenciler aşağıdaki süreci izleyeceklerdir.

1-    2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Bahar Yarıyılında  süresi içerisinde kayıt yenileme işlemlerini  yapamayan  öğrenciler kayıt yenileyememe gerekçelerini yazarak ( varsa belgelerini ekleyeceklerdir) Edebiyat Fakültesi Dekanlığına dilekçe ile başvurularını yaparak kayıt yenileme talebinde bulunacaklardır.

2-    Edebiyat Fakültesi Dekanlığına gelen dilekçeler Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav  Yönetmeliği’nin 14.maddesi  hükümleri  uyarınca  Fakülte Yönetim Kurulunda görüşülecektir.

3-    Mazereti uygun bulunup kayıtlarının yenilenmesine karar verilen öğrencilerin listesi fakültemizin Web  sayfasında yayınlanacaktır.

4-    Kayıtlarının yenilenmesi uygun görülen öğrenciler belirlenen kayıt tarihleri içerisinde (harç veya öğrenim ücreti ödemesi gerekiyorsa ilgili bankaya ödeyecek) ekteki kayıt yenileme formuyla  ders seçimlerini yapıp kayıt yenileme formunu imzalayıp harç veya öğrenim ücretini  ödediğine ilişkin dekont ile birlikte öğrenci  danışmanına gönderecektir.

5-    Öğrenci danışmanı kendisine gönderilen formu inceleyecek ,uygun buluyorsa imzalayarak harç veya öğrenim ücretini  ödediğine ilişkin dekont ile birlikte öğrenci işleri bürosuna teslim edecektir.

6-    Öğrenci işleri sorumlu memuru kendisine teslim edilen formu inceleyecek, uygun ise öğrencinin ders kaydını yaparak yenileyecektir.

7-    Öğrenciler ders kayıt işlemlerinin yapılıp yapılmadığını öğrenci otomasyon sisteminden takip edebileceklerdir. Yapılmadığı takdirde öğrenci işleri memuru ile irtibata geçeceklerdir.

Edebiyat Fakültesi öğrenci ve öğrenci danışmanlarına önemle duyurulur.

DEKANLIK

Bu içerik 12.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 3716 kez okundu.