ÖĞRETİM ELEMANLARIMIZA TEŞEKKÜR BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Müdürlüğü ile Trakya Üniversitesi Rektörlüğü arasındaki “Ortaokul Öğrencilerine Yaşayan Diller ve Lehçeler Dersinin Öğretilmesine Yönelik İş Birliği Protokolü” kapsamında Ortaokul 5 Boşnakça ve Arnavutça Dersi Öğretim Materyalleri Edebiyat Fakültesi Boşnak Dili ve Edebiyatı ile Arnavut Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalları öğretim elemanlarınca hazırlanmıştır. Öğretim Materyallerinin hazırlanması ve tasarlanmasında Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Öğr.Gör. İlter ALKAN ile Arş.Gör. Zehra ATABEY ve öğrencileri destek vermiştir. 13.10. 2017 tarihinde Edebiyat Fakültesinde düzenlenen toplantıda Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlker ALP tarafından katkı sağlayan öğretim elemanlarına Teşekkür Belgeleri takdim edilmiştir.

Bu içerik 16.10.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2433 kez okundu.