FAKÜLTEMİZDE DEKANLIK-İDARİ PERSONEL BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu, kurumsallaşma ve kalite çalışmaları çerçevesinde Fakültede görev yapan tüm idari personel ile bir araya geldi. Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Aslı Araboğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Şahin Kılıç ile öğrenci işleri, evrak kayıt, bölüm sekreteri, özlük işleri ve hizmetli memurların katıldığı toplantı, temel olarak Fakültemizin kalite yönetim süreçlerini iyileştirmek, iç paydaş olan idari personelin sorunlarını dinlemek ve onların sürece katılımını sağlamak amacıyla tertiplendi. Toplantının başında Dekan Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu, yönetim olarak açıklığı, şeffaflığı ve tüm iç paydaşların görüşlerini azami ölçüde önemsediklerini, yanı sıra karar alma mekanizmalarına tüm personeli dâhil etmek istediklerini ve böylece kurumsal işleyişi daha etkili kılmak azminde olduklarını söyledi. Ardından idari personelin görüş ve önerilerine geçildi.  Her bir personel ayrı ayrı söz aldı ve dilek, temenni ve görüşlerini ifade etti. Toplantıda, öğrenci ve personele sunulan hizmetlerin daha hızlı, daha etkin ve verimli olması gerekliliğinin önemi vurgulandı. Ayrıca akademik danışmanlık sistemi, otomasyon sisteminin diğer sistemlere uyumu, personel yetersizliği, iş akış süreçlerinin daha etkin uygulanması gibi hususlar dile getirildi, bu konularda yapılması gerekenler, çözüm önerileri konuşuldu. Dekan Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu, personelden karşılaşılan idari ve sistemsel sorunlar ile bunlara önerilebilecek çözümleri yazılı hâle getirmelerini ve bunları kendilerine iletmelerini istedi. Ayrıca bu toplantıları her eğitim öğretim yılının başında, ortasında ve sonunda düzenleyeceklerini, dekanlığın kendi personeli için her zaman kolay erişilebilir olacağını, yanı sıra şeffaf, adil, eşitlikçi ve eleştirilere açık olacaklarını ifade etti.

Bu içerik 31.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 779 kez okundu.