FAKÜLTEMİZDE AKREDİTASYON BAŞVUSUSU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

2021 yılında 9 programda akreditasyon sürecini başlatan Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, 2022 Ocak ayı itibarıyla bölümlerini akredite etmek için resmen FEDEK’e başvuruda bulundu. Bu münasebetle Dekanlığımız, akreditasyon hazırlıkları ve gelinen aşamayı değerlendirmek ve fikir teatisinde bulunmak üzere 23.02.2022 günü bir toplantı düzenledi. Dekanımız Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu’nun başkanlığında gerçekleşen toplantıya Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şahin Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi Aslı Araboğlu, Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Daniş Baykan, Dr. Öğr. Üyesi Fuat Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Melike Zeren Hasdağlı, Balkan Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. İbrahim Kelağa Ahmet, Sanat Tarihi Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Güner, Arş. Gör. Dr. Fulya Seviç, Tarih Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Bülent Yıldırım, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Zamacı, Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali İhsan Öbek katıldı. Bölümlerdeki akreditasyon çalışmalarının geldiği nokta ve başvuru sürecine ilişkin bilgilerin verildiği toplantıda TÜBAP desteği, proje yazımı, teknik konular, gelecek hazırlıkları ve planlamalar ele alındı. Bunlarla birlikte bölüm başkanları ve yardımcılarının soruları cevaplandırıldı.
Bu içerik 25.02.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 391 kez okundu.