FAKÜLTEMİZDE “MEZUNLAR KONUŞUYOR-4” PROGRAMI DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık Bölümü tarafından “Mezunlar Konuşuyor 4” programı gerçekleştirildi.

Özel ve kamu sektöründe çalışan mezunlarını, mevcut öğrencilerini bilgilendirme amacıyla bir araya getiren Fakültemiz Mütercim ve Tercümanlık Bölümü, 27 Mayıs 2022 Cuma günü çevrim içi olarak Mezunlar Konuşuyor-4 programını gerçekleştirdi. Bölüm, serinin 4. programında Almanca Ana Bilim Dalı’ndan mezun öğrencilerini, öğrenim görmekte olan öğrencilerle buluşturdu.

Programa katılan İthalat ve İhracat Sorumlusu Melike Battal, Kabin Memuru Mert Ersoy ve MEB Almanca Öğretmeni Cansın Uludağ deneyimlerden hareketle meslek ve eğitim yaşamlarını, bu süreçte karşılaştıkları zorlukları Almanca Ana Bilim Dalı öğrencileriyle paylaştılar.

Gerçekleştirilen bu verimli program soru cevap bölümüyle son buldu.

Bu içerik 08.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 619 kez okundu.