FAKÜLTEMİZDE “MEZUNLAR KONUŞUYOR-3” PROGRAMI DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık Bölümü tarafından “Mezunlar Konuşuyor 3” programı gerçekleştirildi.

Özel ve kamu sektöründe çalışan mezunlarını, mevcut öğrencilerini bilgilendirme amacıyla bir araya getiren Fakültemiz Mütercim ve Tercümanlık Bölümü, 28 Nisan 2022 Perşembe günü çevrim içi olarak Mezunlar Konuşuyor-3 programı gerçekleştirdi. Bölüm, serinin 3. programında Bulgarca Ana Bilim Dalı’ndan mezun öğrencilerini, öğrenim görmekte olan öğrencilerle buluşturdu.

Programa katılan Bulgarca Öğretmeni Hatice Özalper, Bulgarca ve Rusça Öğretmeni ve Noter Yeminli Tercüman Aycan Zhdanovich ve yüksek lisans öğrencisi Ahmet Akıncı deneyimlerden hareketle meslek ve eğitim yaşamlarını, bu süreçte karşılaştıkları zorlukları Bulgarca Ana Bilim Dalı öğrencileriyle paylaştılar.

Gerçekleştirilen bu verimli program soru cevap bölümüyle son buldu.

Bu içerik 09.05.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 429 kez okundu.