FAKÜLTEMİZ ÇAĞDAŞ YUNAN DİLİ VE EDEBİYATI ANABİLİM DALI ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETİM ELEMANLARI PROGRAM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Balkan Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı’nda öğrenim görmekte olan tüm öğrenciler, araştırma görevlileri ve ders vermekte olan öğretim elemanlarının katılımıyla 14.06.2022 tarihinde “Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Program Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi. Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilen ve tüm anabilim dalı öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği toplantıda mevcut anabilim dalı programının iyileştirilmesine ve geliştirilmesine yönelik öğrenciler görüşlerini belirttiler. Öğrencilerimiz; konuşma, dinleme ve dilbilgisine yönelik derslerin saatlerinin artırılması veya seçmeli olan derslerin zorunlu hâle getirilmesi, 3 ve 4. sınıflarda edebiyat içerikli derslerin yanı sıra dille ilgili derslerin sayısı ile derse devamlılığın artırılması, kültürel faaliyetlerin düzenlenmesi hususları üzerinde durdular. Anabilim Dalı yönetimi ve öğretim üyelerinin sorularla desteklediği öğrencilerimiz, yürütülen programın eksikliklerini kendi bakış açılarına göre açıklıkla dile getirdiler, yapılması gerekenler üzerinde düşüncelerini ifade ettiler. Anabilim Dalı Akreditasyon Üst Kurulu, öğrencilerin görüşlerini not ederek konu ile ilgili iyileştirme çalışmalarının yapılacağını, aynı konuda öğretim elemanları ve öğrencilerin katılacağı daha geniş kapsamlı bir çalıştayın güz döneminde düzenleneceğini ifade etti.

Bu içerik 20.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 455 kez okundu.