FAKÜLTEMİZ BİRİM KALİTE KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Birim Kalite Komisyonu, 2022 yılının planlanmış üçüncü son toplantısını 27 Aralık 2022 günü saat 13. 30’da Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Fakülte öğrenci temsilcisi ve araştırma görevlisi temsilcisinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda 2022 Mart ayından itibaren komisyonumuzun planladığı ve gerçekleştirdiği eylem planı değerlendirildi. Akademisyen Veri Formu ve kalite anketlerinin sonuçları değerlendirilerek 2023 yılının yeni eylem planı karar altına alındı. Ayrıca komisyonun çalışma takvimi de bu toplantıda belirlenerek 2023 yılının Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında 4 kez toplanmasına karar verildi. Birim Kalite Komisyonun son toplantısında alınan kararlar ve Toplantı Tutanağı fakülte web sitemiz kalite sekmesi altında (https://bys.trakya.edu.tr/file/open/57502786 ) yayınlanarak kamuoyuna ilan edildi.
Bu içerik 03.01.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 526 kez okundu.