FAKÜLTEMİZ BİRİM KALİTE KOMİSYONU 2023 YILININ İLK PLANLI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Birim Kalite Komisyonumuzun çalışma takvimi uyarınca 2023 yılı boyunca gerçekleştireceği planlı toplantılarının ilkini, 31.03.2023 Cuma günü saat 14.30'da Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirdi.

Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şahin Kılıç’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Birim Kalite Komisyonu öğrenci temsilcisi Doğan Çakırcı ile bölüm temsilcileri Prof. Dr. Daniş Baykan, Doç. Dr. İnönü Korkmaz, Doç. Dr. Ergün Karaca, Doç. Dr. Alize Can Rençberler, Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Zamacı, Dr. Öğr. Üyesi Elvan Melek Ertürk, Dr. Öğr. Üyesi Ali Sertan Beşer, Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Güner, Dr. Öğr. Üyesi Anıl Mühürdaroğlu, Dr. Öğr. Üyesi Aykut Haldan ve Fakülte Sekreteri Esat Şuekinci katıldı. Dr. Öğr. Üyesi Şahin Kılıç, toplantının başında Fakültede yürütülen kalite çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ardından gündeme geçildi. Gündem çerçevesinde önce komisyona bilgi verildi ve “Kalite Kitapçıklarının hazırlanması”, “Bilimsel Veri Analizleri” ve “Dış Paydaş Çalışmaları” başlıkları altında gündemler tartışıldı. Görüş ve önerilerin alınmasının ardından yapılacak işler planlandı ve takvime bağlandı. Birim Kalite Komisyonu toplantısının gündem ve alınan kararlara ilişkin tutanaklara fakültemizin web sitesindeki “Kalite Çalışmaları” sekmesinden (50340916 (trakya.edu.tr)) ulaşılabilir.
Bu içerik 05.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 294 kez okundu.