FAKÜLTEMİZ BİRİM KALİTE KOMİSYONU 2023 YILI PLANLI İKİNCİ TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Birim Kalite Komisyonu, 2023 yılı başında ilan ettiği çalışma takvimi uyarınca Haziran ayında yapılması gereken toplantısını bayram tatili nedeniyle 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü saat 14.00'te Dekanlık Toplantı Salonunda, Dekan Prof. Dr. Yüksel TOPALOĞLU başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda 2024 Yılı Kalite Eylem Planının görüşülmesi, memnuniyet anketlerinin güncellenmesi, 2022 Eylem Planının gerçekleşme durumu, 2023 Eylem Planı Takviminin görüşülmesi ve fakültemizde kalite kültürünü geliştirmesine yönelik 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı planlamaları gündeme alındı. Trakya Üniversitesi Kalite Güvence Sistemine uygun şekilde tüm başlıklar incelenerek fakültemizin eksikleri ve yapılması gerekenler tespit edilerek alınan kararların Eylül ayında yapılacak toplantıya kadar uygulamaya hazır hâle getirilerek bir kısmının Güz Döneminde, bir kısmının ise 2024 yılı içerisinde tamamlanması hususunda planlamalar ve görevlendirmeler yapıldı. Fakültemizin FEDEK raporlarının da esas alınarak tüm kalite ve akreditasyon sürecinin Eylül ayında yeniden gözden geçirilerek 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının daha verimli geçirmek üzere çalışmaların yapılması konusunda görüş birliğine varıldı. Toplantı Kalite Komisyonu üyelerinin dilek ve önerilerini ifade etmeleri ile sona erdi.

Bu içerik 19.07.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 283 kez okundu.