FAKÜLTEMİZ ARNAVUT DİLİ VE EDEBİYATI İLE BOŞNAK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETİM ELEMANLARININ YENİ KİTABI YAYINLANMIŞTIR.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Müdürülüğü ve Trakya Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan “Ortaokul Öğrencilerine Yaşayan Diller ve Lehçeler Dersinin (Arnavutça ve Boşnakça) Öğretilmesine Yönelik İş Birliği Protokolü “ kapsamında ve Fakültemiz Arnavut Dili ve Edebiyatı ile Boşnak Dili ve Edebiyatı Ana bilim Dalları öğretim elemanlarınca hazırlanan kitapların 6. Sınıf Ortaokul Boşnakça Dersi Öğretim Materyali ve 6. Sınıf Ortaokul Arnavutça Dersi Öğretim Materyali yayınlanmış bulunmaktadır.
Titiz çalışmalarıyla fakültemiz ve üniversitemiz adına bu güzel kitapların yayınlanmasına katkıda bulunan kıymetli öğretim elemanlarımıza yoğun tempolarında gösterdikleri özveri ve sabır için teşekkür ederiz.
Bu içerik 14.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 688 kez okundu.