ERGUN KAPTAN VE DANİŞ BAYKAN ARŞİVLERİNDEN MADENCİLİK TARİHİ SERGİSİ

5. Türkiye Tarihi Madenler Konferansı kapsamında içerikle doğrudan ilişkili bazı ek etkinliler de düzenlenmiştir. Prof. Dr. Burak Kaptan’ın katılımıyla ve  Ergun Kaptan Sunumu (sinevizyon) eşliğinde 2 Mayıs 2024 tarihinde Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Sergi alanında, Prof. Dr. Burak Kaptan’ın katılımıyla Ergun Kaptan ve Daniş Baykan Arşivlerinden Madencilik Tarihi Sergisi’nin ve Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Kütüphanesinde Ergun Kaptan Madencilik Tarihi bölümünün açılışı yapılacaktır. Sergide Ergun Kaptan ve Daniş Baykan arşivlerinden 19. yüzyıl ve 20. yüzyıl başından madencilik tarihine ışık tutacak hisse senetleri, evrak, fotoğraf, çizim ve yayınlar bulunacaktır.

Bu içerik 30.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 68 kez okundu.