EDEBİYAT FAKÜLTESİ YEŞİL TRAKYA ÇALIŞMALARINA İDARİ PERSONEL EĞİTİM SUNUMUYLA DEVAM EDİYOR

Üniversitemizin “Yeşil Trakya” projesi kapsamında Sıfır Atık Komisyonunu kuran ve ilk toplantısında yapılacakları belirleyen Edebiyat Fakültesi, idari personeline Sıfır Atık eğitimi verdi. 5 Mart 2021 Cuma günü saat 14.00’da Edebiyat Fakültesi A-Blok’ta salgın kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen eğitimde Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şahin Kılıç, sıfır atık çalışmaları ile ilgili kapsamlı bir sunum yaptı. Sunumda proje için gerekli olan teçhizat ve mekânsal düzenlemelerle ilgili yapılanlar ve planlamalar anlatılırken esas önemli olanın alışkanlıkları değiştirmek, var olan duyarlılıkları harekete geçirmek ve binalardaki tüm paydaşların sürece katılımı olduğu vurgulandı. Sunumunda Edebiyat Fakültesi olarak akademik ve idari personelin tamamının katılımının sağlanacağı kapsamlı eğitimler yapacaklarını söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Şahin Kılıç, idari ve akademik personelin geri dönüşebilen atıklara yönelmesinin ve daha az atık çıkaracak tasarruf alışkanlıkları edindirmelerini sağlamanın hedefleri olduğunu ve bunu tüm paydaşlarla birlikte yapmak istediklerini belirtti.

Bu içerik 09.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 399 kez okundu.