EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BÖLÜM YÖNETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle bölüm başkan ve yardımcılarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıya Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şahin Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi Aslı Araboğlu ile Arkeoloji, Balkan Dilleri ve Edebiyatları, Mütercim ve Tercümanlık, Sanat Tarihi, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı bölüm başkan ve yardımcıları katıldı. Dekanımız toplantıda yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında A-Blok hizmet binasında yaptırılan engelli asansörü ile A ve B bloklarında yer alan sınıf ve diğer alanlardaki bakımlar (sınıfların boyanması, sıraların, askıların, lambaların kontrolü ve tamiri vb.) hakkında bilgi verdi. Bununla birlikte Kalite Komisyonunda kararlaştırılan kalite anketlerinin hazırlanarak ilgili paydaşların erişimine açıldığını, yanı sıra iş akış süreci şemalarının da hazırlanarak web sayfasına konduğunu belirtti. Bölüm başkan ve yardımcıları ile gerçekleştirilen toplantının önemli gündem maddelerinden biri de akreditasyon başvurusuydu. Bu kapsamda bölüm başkan ve yardımcılarına gelinen nokta ile ilgili bilgiler verildi. Bu konuda son kontrollerin yapılmasının ve eksikliklerin giderilmesinin son derece önemli olduğu hatırlatıldı. Ayrıca bölümlerin yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla birinci sınıflara oryantasyon programı uygulamalarının, yanı sıra bölüm öğretim elemanları ile birer bölüm toplantısının yapılmasının önemli olduğu vurgulandı. Daha sonra bölüm başkanı ve yardımcıları ayrı ayrı söz aldı ve bölümlerdeki hazırlık ve işleyiş hakkında bilgiler verdiler; yanı sıra talep, öneri ve görüşlerini dile getirdiler.

Bu içerik 30.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 771 kez okundu.