EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİRİM KALİTE KOMİSYONU 2023 YILI ÜÇÜNCÜ PLANLI TOPLANTISI YAPILDI

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Birim Kalite Komisyonu, 2023 yılı başında ilan ettiği çalışma takvimi uyarınca Eylül ayında yapılması gereken toplantıyı 29 Eylül 2023 Cuma günü saat 14.00'te Dekanlık Toplantı Salonunda, Dekan Prof. Dr. Yüksel TOPALOĞLU’nun başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantı gündemi önceden belirlenerek komisyon üyelerine duyurulmuş ve toplantıya hazırlıklı gelmeleri sağlanmıştır. Toplantıda 2024 Yılı Kalite Eylem Planının görüşülmesi, memnuniyet anketlerinin güncellenmesine yönelik çalışmaların sonuçları ve fakültemizde kalite kültürünü geliştirmeye yönelik 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı planlamaları gündem maddeleri olarak görüşüldü. Trakya Üniversitesi Kalite Güvence Sistemine uygun şekilde tüm başlıklar incelenerek fakültemizin eksikleri ve yapılması gerekenler tespit edilerek alınan kararların bir kısmının güz döneminde bir kısmının ise 2024 yılı içerisinde tamamlanması hususunda planlamalar ve görevlendirmeler yapıldı. Bunlarla birlikte Edebiyat Fakültesinde yapılan iyileştirme çalışmaları gözden geçirildi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının daha verimli geçmesi için yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu. Toplantı, komisyon üyelerinin dilek ve önerilerinin alınması ile son buldu.

Toplantıda gündeme alınan konular ve alınan kararlar için tıklayınız.
Bu içerik 04.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 185 kez okundu.