EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİRİM KALİTE KOMİSYONU 2023 YILI DÖRDÜNCÜ PLANLI TOPLANTISI YAPILDI

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Birim Kalite Komisyonu, 2023 yılı başında ilan ettiği çalışma takvimi uyarınca Aralık ayında yapılması gereken toplantıyı 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 11.00’de Dekanlık Toplantı Salonunda, Dekan Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu’nun başkanlığında gerçekleştirdi.

Toplantı gündemi önceden belirlenerek komisyon üyelerine duyurulmuş ve toplantıya hazırlıklı gelmeleri sağlanmıştır. Toplantıda 2023 yılı kalite faaliyetlerinin gerçekleşme değerleri ve eksikler, 2024 Yılı Kalite Eylem Planının görüşülmesi, memnuniyet anketlerinin erişime açılması, bilimsel verilerin toplanmasına ilişkin hazırlanan formların incelenmesi, Stratejik plan çalışmaları ve 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı planlamaları gündem maddeleri olarak görüşüldü. Trakya Üniversitesi Kalite Güvence Sistemine uygun şekilde tüm başlıklar incelenerek fakültemizin eksikleri ve yapılması gerekenler tespit edilerek alınan kararların 2024 yılı içerisinde tamamlanması hususunda planlamalar ve görevlendirmeler yapıldı. Bununla birlikte 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının daha verimli geçmesi için yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken tedbirler üzerinde duruldu. Ayrıca üniversitemizin Kalite Güvence Sisteminde yaptığı yenilikler ve fakültemizin yeni sürece uyumu ele alındı. Toplantı, komisyon üyelerinin dilek ve önerilerinin alınması ve yeni yıl dilekleri ile son buldu.
Bu içerik 03.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 189 kez okundu.