EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİRİM KALİTE KOMİSYONU, 2024 YILI PLANLI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Edebiyat Fakültesi Birim Kalite Komisyonu, 2024 yılı başında ilan ettiği çalışma takvimi uyarınca Mart ayında yapılması gereken toplantısını 29 Mart 2024 Cuma günü saat 14.00'te Dekanlık Toplantı Salonunda, Dekan Prof. Dr. Yüksel TOPALOĞLU başkanlığında gerçekleştirdi.

Gündemi önceden belirlenerek komisyon üyelerine gönderilen ve üyelerin hazırlıklı gelmeleri sağlanan toplantıda Birim Stratejik Planı, 2023 yılı bilimsel verilerin sonuçları, Birim Öz Değerlendirme Raporları gündeme alınarak değerlendirilmiş ve aşağıdaki kararlar alınmıştır:

1- Fakültemiz bölümleri tarafından FEDEK başvurusu nedeniyle daha önce hazırlanan raporların yanı sıra üniversitemiz Eğitim-Öğretim Dekanlığı talebi üzerine hazırlanan güncel Öz Değerlendirme Raporları değerlendirilmiş ve raporların uygun olduğuna, ayrıca bölüm/program ve fakülte web sayfasında yayınlanmasına karar verilmiştir.

2- Fakültemiz birimlerinin 2023 yılı araştırma ve yayın performansını ölçmek amacıyla birim kalite komisyonumuzun toplamış olduğu veriler, ilgili alt komisyon tarafından analiz edilmiş ve komisyonumuzda değerlendirilerek fakülte web sayfasında yayınlanmasının uygun olduğuna karar verilmiştir.

3- Fakültemizde oluşturulan Stratejik Plan Hazırlama Komisyonu’nun hazırlamış olduğu taslak plan ve öneriler incelenmiş, fakültemizin amaç ve hedeflerinin belirlenmesi amacıyla tüm komisyon üyelerinden yazılı olarak görüş alınmasına karar verilmiştir. Stratejik planın bu amaç ve hedeflerin kesinleşmesinden sonra tamamlanması uygun görülmüştür.

Birim Kalite Komisyonu toplantımız dilek ve önerilerin ifade edilmesinden sonra sona ermiştir.

Ek Resimler
Bu içerik 17.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 103 kez okundu.