DOÇ. DR. ASLI ARABOĞLU VE ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARISI

Mütercim ve Tercümanlık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Aslı Araboğlu ve öğrencilerinin projesi Tübitak tarafından desteklenmeye hak kazandı.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/2. dönemi kapsamında, Doç. Dr. Aslı Araboğlu’nun danışmanlığında İngilizce Mütercim Tercümanlık Anabilim Dalı 4. sınıf öğrencisi Mertcan Okul tarafından önerilen “4. Sınıf Mütercim ve Tercümanlık Öğrencilerinin Çeviri Edincinin ve Çeviri Piyasasına Hazır Bulunuşluklarının İncelenmesi: Trakya Üniversitesi Örneği” başlıklı proje ve yine İngilizce Mütercim Tercümanlık Anabilim Dalı 4. sınıf öğrencisi Yağmur Yücel tarafından önerilen “Türk Çocuk Edebiyatında Kültürel Çeviri Örneği” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretim elemanımızı ve öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 23.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 323 kez okundu.