ÖĞR. GÖR. TALAT DALAMAN’A VEDA

Fakültemiz Sanat Tarihi Bölümünde 1997 yılından beri eğitim-öğretim faaliyetlerinde görev almış, pek çok öğrencinin yetişmesine katkılarının yanı sıra güçlü insani yönü ile örnek olan Öğr. Gör. Talan Dalaman emekliye ayrıldı. Öğr. Gör. Talat Dalaman’ın emekliye ayrılması dolayısıyla Edebiyat Fakültesi Dekanlığında bir veda töreni düzenlendi. Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Engin Beksaç, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şahin Kılıç ve Fakülte Sekreteri Esat Şuekinci’nin katılımıyla gerçekleşen törende Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Yüksel Topaloğlu, kuruma olan katkıları ve eğitim-öğretim faaliyetinde verdiği hizmetlerinden dolayı Öğr. Gör. Talat Talaman’a teşekkür ettikten sonra günün anısına bir plaket ile Teşekkür Belgesi takdim etti. Kendisine sağlıklı, huzurlu ve mutlu uzun bir emeklilik hayatı geçirmesini diledi.

Bu içerik 05.03.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1658 kez okundu.