HIRVATİSTAN CUMHURİYETİ ANKARA BÜYÜKELÇİSİ FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Hırvatistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dražen Hrastić 05 Kasım 2014 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Recep Duymaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yüksel Topaloğlu, Balkan Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sema Sandalcı, Yrd. Doç. Dr. Ferhan Kırlıdökme molloğlu, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Kelağaahmet ve öğretim elemanları hazır bulundular.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Recep Duymaz, Büyükelçiyi makamında ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek sözlerine başladı. Üniversite olarak Balkan ülkeleri ve üniversitelerini son derece önemsediklerini, ilişkilerini özellikle bu noktada yoğunlaştırdıklarını, bu çerçevede Hırvat Dili ve Edebiyatı’nı kurduklarını söyledi. Bölümün etkin şekilde faaliyete girebilmesi için Hırvatistan’dan öğretim üyesi, yazılı ve görsel kaynak ders kitapları ve diğer materyallerin temini konusunda katkılarını beklediklerini ifade etti. Büyükelçi, söz konusu hususları not aldı. Bunların temini ile ilgili girişimlerde bulunacağını söyledi.

Bu içerik 06.11.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1251 kez okundu.