FAKÜLTEMİZDE İLK DOÇENTLİK E-SÖZLÜ SINAVI

Ülkemizi ve dünyamızı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle Fakültemizde ilk defa Doçentlik Sözlü Sınavı elektronik ortamda gerçekleştirildi.

Fakültemiz Mütercim Tercümanlık Bölümü İngilizce Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Seda İlmek’in Doçentlik Sözlü Sınavı, Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Koordinatörlüğünde,  Üniversitemiz Doçentlik E-Sözlü Sınavı Uygulama Usul ve Esasları Yönergesi çerçevesinde 20.07.2020 tarihinde yapıldı. Fakültemiz Mütercim Tercümanlık Bölümü İngilizce Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Seda İlmek, doçentlik sözlü sınavını başarı ile tamamladı.

Öğretim üyemizin bu başarısı, Fakültemiz ve Mütercim Tercümanlık Bölümü İngilizce Ana Bilim Dalı öğretim elemanı kadrosuna güç kattı.

Edebiyat Fakültesi Dekanlığı olarak öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Bu içerik 22.07.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 991 kez okundu.