FAKÜLTEMİZ BALKAN DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ ÇAĞDAŞ YUNAN DİLİ VE EDEBİYATINDA "MEZUNLAR KONUŞUYOR-1" PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Özel ve kamu sektöründe çalışan mezunlarını, mevcut öğrencilerini bilgilendirme, dış paydaş olarak gördüğü mezunlarıyla bağlarını koparmadan programını sürekli iyileştirme amacıyla bir araya getiren Fakültemiz Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı 09 Haziran 2022 Perşembe günü çevrim içi olarak Mezunlar Konuşuyor-1 programını gerçekleştirdi.

Programa katılan Kocaeli Just English Dil Okulları Branş Yöneticisi Nursima AK, MEB Halk Eğitim Programı Yunanca Okutmanı Recep Uğur Güler ve Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora Öğrencisi Büşra DEDE, Ankara Üniversitesi DTCF Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Yunanca Öğretim Görevlisi Müzeyyen PELEVAN MEMET deneyimlerden hareketle meslek ve eğitim yaşamlarını, bu süreçte karşılaştıkları zorlukları Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı öğrencileriyle paylaştılar. Gerçekleştirilen bu verimli program soru cevap bölümüyle son buldu. Etkinlik sayesinde mevcut öğrencilerimiz mezuniyet sonrası iş ve kariyer fırsatları sektörlerden doğrudan bilgi alırken, mezun öğrencilerimizin uygulanan mevcut eğitim-öğretim programı hakkındaki görüşleri bölüm yönetimi için mezunlardan doğrudan geri dönüşler alınması bakımından faydalı oldu.
Bu içerik 13.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 369 kez okundu.