FAKÜLTEMİZ BALKAN DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ ÇAĞDAŞ YUNAN DİLİ VE EDEBİYATI ANABİLİM DALINDA "MEZUNLAR KONUŞUYOR 2" ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Dış paydaş olarak gördüğü mezunlarıyla bağlarını koparmadan lisans programını sürekli iyileştirme gayretiyle özel ve kamu sektöründe çalışan mezunlarını, Anabilim Dalı öğrencilerini kariyer konularında bilgilendirmeleri ve deneyimlerini paylaşmaları amacıyla bir araya getiren Fakültemiz Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı 16 Haziran 2023 Cuma günü çevrim içi olarak Mezunlar Konuşuyor-2 programını gerçekleştirdi. Moderatörlüğünü Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. İbrahim Kelağa Ahmet’in yaptığı programa katılan MEB Edirne Halk Eğitimi  Merkezi Yunanca öğretmeni Hülya Saygın Akbaşak, Acun Medya'da Yunanca-Türkçe ve Türkçe-Yunanca tercümanlık ve çevirmenlik yapan Santrie Sali Oglou Atış ve Acun Medya'da editörlük yapan Arda Atış deneyimlerden hareketle meslek ve eğitim yaşamlarını, bu süreçte karşılaştıkları zorlukları Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı öğrencileriyle paylaştılar. Gerçekleştirilen bu verimli program soru cevap bölümüyle son buldu.

Bu içerik 21.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 204 kez okundu.