EDEBİYAT FAKÜLTESİ ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI ÖĞRENCİ GRUPLARI VE İLGİLİ REHBERLER GÜNCELLENMİŞTİR

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi 2023 – 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Dönemi Seçmeli Pedagojik Formasyon Programı Öğretmenlik Uygulaması dersi için Uygulama Grupları aşağıda yer almaktadır. Uygulama, toplam 12 hafta sürecektir. Öğretim elemanları ve öğrenciler, Öğretmenlik uygulaması için 9 - 13 Ekim tarihleri arasında belirlenen okullara gidip sorumlu müdür yardımcısı ile temasa geçmeli ve okullarda gerekli planlamaları yapılmalıdır.

Seçmeli Pedagojik Formasyon Programı Öğretmenlik Uygulaması dersine ilişkin rehber için tıklayınız.

Uygulama Öğrencilerinin Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarında Yapacakları Öğretmenlik Uygulamasına İlişkin Yönerge için tıklayınız.

Pedagojik Formasyon Öğretmenlik Uygulaması Okul Dağılımı Listesi için tıklayınız.
Bu içerik 12.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 1922 kez okundu.