EDEBİYAT FAKÜLTESİ FEDEK DEĞERLENDİRME ZİYARETİ ÖNCESİ AKREDİTASYON SON BÖLÜM TOPLANTILARINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Fakültemizde 2020 yılından beri 7 programda hazırlıkları yapılan FEDEK akreditasyon süreci kapsamında yürütülen çalışmalarda son hazırlıkları değerlendirmek üzere toplantılar gerçekleştirildi. FEDEK tarafından 6-9 Mayıs 2023 tarihlerinde ziyaret öncesi, Arkeoloji, Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı, Mütercim ve Tercümanlık İngilizce ve Almanca, Sanat Tarihi, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı programlarında görev yapan tüm personelin katılımları ile 24-27 Nisan 2023 tarihlerinde 4 gün boyunca programların hazırlık durumları değerlendirildi. Ayrıca FEDEK ziyaret programı üzerinde konuşularak her bir programın FEDEK takvimine uygun bir şekilde hazırlanması konuşuldu. Bölümlerin Akreditasyon kapsamında hazırladıkları bilgi ve belgelere dair Dekanlığın görüş ve önerileri ile bölümlerin değerlendirmeleri toplantılar tamamlandı.
Bu içerik 06.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 310 kez okundu.