TRAKYA ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ DERGİSİ MAKALE ÇAĞRISI

Değerli Bilim İnsanları

Uluslararası hakemli bir dergi olan Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dergisi Temmuz sayısı için makale kabul etmektedir.

Dergimizin onuncu sayısında kültür, sanat, dil, edebiyat, tarih, sanat tarihi, folklor, arkeoloji gibi sosyal bilimleri kapsayacak özgün çalışmalara yer verilecektir. Değerli bilim insanları, sizleri dergimizin onuncu sayısına bilimsel çalışmalarınızla katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Bu bağlamda, makale göndermek isteyen akademisyen ve araştırmacıların çalışmalarını 30 Mayıs 2015 tarihine kadar dergimizin ilgili iletişim adreslerine göndermelerini önemle rica ediyoruz.

NOT: Gönderilecek makalelerin dergimizin internet sayfasında yer alan “Yayın İlkeleri” kısmında belirtilen esaslara uygun şekilde düzenlenmesi gerekmektedir. Yapacağınız katkılar dolayısıyla şimdiden teşekkür ederiz.

İletişim Bilgileri: Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Balkan Yerleşkesi/EDİRNE

Telefon: (284) 2359527 / Dahili: 1604-1641

e-posta: tuefdergi@trakya.edu.tr

Bu içerik 13.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1028 kez okundu.