Proje Hazırlama Ve Bilgilendirme Semineri Yapıldı.

PROJE HAZIRLAMA ve BİLGİLENDİRME SEMİNERİ YAPILDI

Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, Fakültemiz öğretim elemanlarına proje hazırlama konusunda yardımcı olmak maksadıyla 04.12.2013 Çarşamba günü saat 14:00’da Üniversitemiz Proje Koordinasyon ve Danışmanlık Merkezi elemanlarının katılımıyla Proje Bilgilendirme Semineri gerçekleştirdi. Fakültemiz B-Blok’ta gerçekleştirilen seminer, Dekanımız Prof. Dr. Recep DUYMAZ’ın açış konuşmasıyla başladı. Dekanımız konuşmasında, Dekanlık olarak ulusal ve uluslar arası düzeydeki projeleri önemsediklerini ve bu çerçevede her türlü desteğe hazır olduklarını, bu düşüncelerle böyle bir bilgilendirme semineri düzenleme ihtiyacı duyduklarını dile getirdi.

Ardından Proje Koordinasyon ve Danışmanlık Merkezi elemanlarından Yrd. Doç. Dr. Selin Küçükkancabaş, Yrd. Doç. Dr. Emre Atılgan ve Uzman Burcu Özer ulusal ve uluslar arası düzeydeki proje destekleme merkezleri ve ajansları hakkında bilgi verdiler. Proje başvuruları, hazırlama şekilleri gibi konularda öğretim elemanlarımızı bilgilendirdiler, sorulara cevap verdiler. Seminer, Fakültenin ikramıyla sona erdi.

Bu içerik 06.12.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 777 kez okundu.