ÖĞRENCİMİZ UFUK MUMCU ANISINA HATIRA FİDANLIĞI TÖRENİ...


ÖĞRENCİMİZ UFUK MUMCU ANISINA HATIRA FİDANLIĞI TÖRENİ
31 Temmuz 2013 tarihinde Karaağaç’ta vuku bulan elim hadisede kaybettiğimiz Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü öğrencisi Ufuk Mumcu’nun aziz hatırasını yaşatmak üzere 26.12.2013 günü saat 11:00’da fidan dikme töreni gerçekleştirildi. Törene, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Rektör Yardımcımız ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Duymaz, Dekanlar, Bölüm Başkanları, sevgili öğrencimiz Ufuk Mumcu’nun ailesi, Arkeoloji Topluluğu ve öğrencilerimiz katıldı. 
Tören öğrencimiz Ufuk Mumcu’nun babası Fatih Mumcu’nun duygusal konuşmasıyla başladı. Ardından Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burçin Erdoğu, Rektör Yardımcımız ve Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Duymaz ve Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Süleyman Pişkin birer konuşma yaptılar. 
Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Süleyman Pişkin, ailenin üzüntülerini paylaştı. Onlara sabır diledi.
Dekanımız Prof. Dr. Recep Duymaz, konuşmalarında Fakültemize gelen her öğrencinin Fakültemiz ailesinin birer üyesi olduğunu; Ufuk Mumcu’nun maalesef aramızdan erken ayrıldığını; ancak onun bedenen aramızdan ayrılmış olsa da ruhen bizimle birlikte yaşadığını; bugün burada toplanmış bulunmanın onun aziz hatırasını yaşatmanın bir azmi ve göstergesi olduğunu söyledi.
Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burçin Erdoğu, öğrencilerini erken kaybettiklerini ve üzüntülerinin büyük olduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından fidan dikmeye geçildi. Tören, “Ufuk Mumcu Hatıra Ormanı” levhasının dikilmesiyle sona erdi.  
Ek Resimler
Bu içerik 27.12.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 1638 kez okundu.