MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Fakültemiz 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezinde 2 (iki) oturum halinde gerçekleştirilecek olup, programa ilişkin detaylar aşağıda verilmiştir. Tüm öğrencilerimiz ile personelimize önemle duyurulur.
I. OTURUM
Tarih: 01.06.2017
Saat: 14:00
Yer: Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi
Törene Katılacak Bölümler: Mütercim Tercümanlık  Bölümü (İngilizce, Almanca, Bulgarca), Arkeoloji Bölümü, Tarih Bölümü (Örgün ve İkinci Öğretim)

II. OTURUM

Tarih: 01.06.2017

Saat: 17:00

Yer: Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi

Törene Katılacak Bölümler: Balkan Dilleri ve Edebiyatları Bölümü ( Arnavut, Boşnak, Çağdaş Yunan), Sanat Tarihi Bölümü, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü (Örgün ve İkinci Öğretim)

NOT: Mekan Sıkışıklığı Nedeniyle II. Oturumda Mezuniyeti Yapılacak Bölüm Öğrenci Velilerinin 14:30' dan Sonra Salona Gelmeleri Rica Olunur.
Ek Dosyalar
Bu içerik 23.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1564 kez okundu.