FAKÜLTEMİZ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemiz 2015 -2016 Eğitim Öğretim yılı Mezuniyet Töreni 02 Haziran 2016 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Süleyman Pişkin, Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. İbrahim Sezgin, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan Öbek, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Berkan Demiral, akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Üniversitemiz tanıtım sunumu izlendi. Törende mezun öğrenciler adına Fakültemiz birincisi Ermeni Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi 62 yaşındaki Lütfü Kısaoğlu gerçekleştirdiği konuşmasında “27 yıl Sınıf Öğretmenliği yaptıktan sonra emekliliğimin 9. yılında kendimi demek için sınava girdim ve Ermeni Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü kazandım. Arkadaşlarım bu durumu geçici bir heves olarak gördüler, yapamazsın dediler. Ama ben herkese örnek olmak için ve özellikle kendimi kanıtlamak için yılmadan, usanmadan çalıştım ve başarıyla bu bölümü bitirdim.” dedi.

Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. İbrahim Sezgin Fakültemiz hakkında bilgi vererek başladığı konuşmasında öğrencilerimizi tebrik ederek bundan sonraki iş hayatlarında başarılar diledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük mezun öğrencilere seslenerek “Edindiğiniz bilgilerle ufkunuzu geniş tutun, hayat boyu öğrenmeye devam edin, bilgilerinizi tazeleyin ve hedefiniz daima tüm dünya olsun.” dedi. Öğrencilere Edirne’yi asla unutmamalarını söyleyen Rektörümüz öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik etti. Rektörümüz ayrıca öğrencilerimizi yetiştiren, kendi bilgilerini aktaran ve büyük özveri gösteren hocalarımıza teşekkür etti.

Konuşmaların ardından derece ile mezun olan öğrencilerimiz başta olmak üzere, Rektörümüz, protokol ve hocalarımız tarafından öğrencilerimize mezuniyet belgeleri verildi. Meslek yemininin okunmasının ardından öğrencilerimiz keplerini atarak mezun oldular.

Mezuniyet Tören Fotoğrafları İçin Tıklayınız. (TDE-TDE(İ.Ö.)-ARKEOLOJİ-SANAT TARİHİ)
Mezuniyet Tören Fotoğrafları İçin Tıklayınız. ( TARİH- TARİH (İ.Ö.)- BALKAN DİLİ VE EDEB-MÜTERCİM TERCÜMANLIK- ERMENİ DİLİ VE EDEB.)

Bu içerik 07.06.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1339 kez okundu.