Avrupa Birliği Bakanlığı 2013 Genç Çevirmenler Yarışması'nın Plaket Töreni Düzenlendi

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt ÇAVUŞOĞLU, Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından düzenlenen "2013 Genç Çevirmenler Yarışması"nda dereceye giren Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencimiz Jale Aylin ÇELİK’e 13 Şubat 2014 tarihinde Avrupa Birliği Bakanlığı’nda düzenlenen törende plaketini verdi.

Dereceye giren diğer üniversite öğrencilerinin, hocalarının ve ailelerinin katıldığı törene üniversitemizden Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık Bölümü Almanca Mütercim Tercümanlık Anabilim Dalı Başkanı Öğr. Gör. Aykut HALDAN katıldı.

Bu içerik 21.02.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1294 kez okundu.