2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ BAŞVURULARI

Üniversitemiz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı  Kurumlar Arası Yatay Geçiş Kontenjanları İle Başvuru ve Değerlendirme Takvimi açıklanmıştır.

Yatay Geçiş Kontenjanları için Tıklayınız

Yatay Geçiş Takvimi için Tıklayınız

Yatay Geçiş Dilekçesi İçin Tıklayınız.

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

1)    ÖSYS Sonuç Belgesi

2)    Öğrenci Not Belgesi (Transkript) (Aslı)

3)    Disiplin Cezası Almadığına İlişkin Belge (Aslı)

4)    Öğrenci Belgesi

5)    Ders Planı ve Ders İçeriği (Aslı)

6)    DGS ile Yerleşen Öğrencilerin DGS Sonuç Belgesi ve DGS Yerleştirme Belgesi

7)    Hazırlık Sınıfında Başarılı Olduğunu Gösterir Belge (Hazırlık Bölümü Olan Bölümlerimiz İçin)

8)    İkinci Öğretimden Örgün Öğretime yatay geçiş yapmak isteyen öğrencilerin ayrıca bulundukları sınıfın bütün derslerini vermek ve ilk %10’a girmek suretiyle bir üst sınıfa geçtiklerine ilişkin resmi belge.

Başvurular Şahsen, Kargo veya Posta ile Yapılabilir.  (Posta ve Kargo Yolu İle Yapılan Başvurulardan Kaynaklanan Gecikmelerden Dolayı Sorumluluk Kabul Edilmemektedir.)

Bu içerik 10.07.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 5393 kez okundu.