2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ TEMSİLCİLİĞİ III. TUR SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE
TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ ADAYLARINDAN YUSUF BOLAT 115 OY; MERVE ÇETİN 116 OY ALMIŞ OLUP MERVE ÇETİN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ OLARAK SEÇİLMİŞTİR.
TARİH BÖLÜMÜ ADAYLARINDAN REHA CENK YILMAZ 23 OY; MURAT MUSLUOĞLU 140 OY ALMIŞ OLUP MURAT MUSLUOĞLU TARİH BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ OLARAK SEÇİLMİŞTİR.
BALKAN DİLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ ADAYLARINDAN BIOUSRA DEDE 35 OY; EMRE BAYRAKTAR 85 OY ALMIŞ OLUP EMRE BAYRAKTAR BALKAN DİLLERİ VE EDEBİYATLARI BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ OLARAK SEÇİLMİŞTİR.
SANAT TARİHİ BÖLÜMÜ ADAYI ABDULKADİR KURTULMUŞ 9 OY ALARAK SANAT TARİHİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ OLARAK SEÇİLMİŞTİR.
MÜTERCİM TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ ADAYI SİNAN KORAK 26 OY ALARAK MÜTERCİM TERCÜMANLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ OLARAK SEÇİLMİŞTİR.

NOT: BÖLÜM ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİNİN 03.11.2016 TARİHİNDE SAAT 14:00'DA EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAKÜLTE SEKRETERİ ODASINDA HAZIR BULUNMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Bu içerik 03.11.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 494 kez okundu.