Fakültemize Ziyaret

3. Uluslararası Balkan Spor Bilimleri Kongresi ve 8. Uluslararası Kırkpınar Sempozyumu için Üniversitemizde bulunan Universi College Rektörü Prof. Dr. Dugagjin SOKOLİ ve Universi College'dan Dekan Prof. Dr. Abedin BAHTİRİ 04 Mayıs 2015 tarihinde Fakültemizi ziyaret etti. Ziyarette Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Günşen, Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Ferhan KIRLIDÖKME MOLLAOĞLU, Balkan Dilleri ve Edebiyatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sema SANDALCI ve Arnavut Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı Öğretim Elemanları ile öğrenciler hazır bulundu.

Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet GÜNŞEN Universi College Rektörü Prof. Dr. Dugagjin SOKOLİ’ ve Dekan Abedin BAHTİRİ’ye Türkiye’de yalnız Trakya Üniversitesi’nde bulunan Arnavut Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı hakkında bilgi verdi ve  “birbirimizin dilini, edebiyatını, kültürünü ve tarihini öğrenerek aramızdaki köprünün daha da güçleneceğini” ifade etti. Universi College Rektörü Prof. Dr. Dugagjin SOKOLİ ise Arnavutça’nın Üniversitemizde öğretilmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek yanında getirdiği 31 kitabı Fakültemize hediye etti. Ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. Dugagjin SOKOLİ ve Dekan Abedin BAHTİRİ öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu içerik 05.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1347 kez okundu.